Dry Aging
Dry aging is een nieuwe trend op het gebied van vleesbewerking
Dry Aging
Slagerij Ruven heeft drie dry aging kasten in de winkel staan. Dry aging is een nieuwe trend op het gebied van vleesbewerking en wordt voornamelijk toegepast op rund, lams en kalfsvlees. Bij dit proces wordt het vlees zes weken lang gerijpt in een ruimte waarin luchtvochtigheid, temperatuur en luchtcirculatie voortdurend worden gecontroleerd. Door de natuurlijke enzymen wordt het vlees heerlijk mals. Ook wordt er vocht aan het vlees onttrokken, wat leidt tot 30 procent gewichtsverlies. Dit zorgt voor een intensere rundvleessmaak.
In onze slagerij maken wij ook graag gebruik van deze manier van vleesbewerking en we nodigen u van harte uit om eens kennis te komen maken met ons heerlijke
dry aged vlees.

Openingstijden
Maandag | 08:00-18:00 |
Dinsdag | 08:00-18:00 |
Woensdag | 08:00-18:00 |
Donderdag | 08:00-18:00 |
Vrijdag | 08:00-18:00 |
Zaterdag | 08:00-15:00 |
Zondag | Gesloten |
Contact
Kasteellaan 31-33
Gevestigd in IJsselstein
T: 030-6882127